top of page

BEVEILIGING

Hierin voorzien wij in alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en intercomsystemen

 

Alarmsystemen:

Bent u van plan om een alarmsysteem te laten installeren of heeft u reeds een bestaande installatie dan staan wij u graag bij voor de installatie en aanpassingen hiervan. We zijn een door het ministerie van Binnenlandse Zaken vergund bedrijf voor alarmsystemen.

Vaak wordt een alarmsysteem geplaatst omdat dit gevraagd wordt door de verzekering maar ook in veel gevallen om het veiligheidsgevoel te verhogen.

Heeft u een nieuwbouwwoning of een bestaande woning? Er zijn verschillende manieren om uw pand op een goede manier te beveiligen.

Heeft u interesse of vragen hierover neem dan gerust contact op.

Camerabewaking:

Beveilig uw pand door inbrekers op heterdaad te betrappen met een camerasysteem. U kunt elke uithoek hiermee bekijken (live of opgenomen) wanneer u het niet vertrouwd, ook wanneer u op vakantie bent. Wilt u graag informatie over welk systeem het best bij u past geef ik graag advies op maat zodat we tot een goede passende oplossing kunnen komen welke betaalbaar is. We zijn een door het ministerie van Binnenlandse Zaken vergund bedrijf voor camerasystemen.

Heeft u interesse of vragen hierover neem dan gerust contact op.

Toegangscontrole:

Bij zowel woningen als bedrijven is het handig om de toegang tot het gebouw te beheren. Dit is bij woningen in de meeste gevallen eenvoudig te realiseren door het cilinderslot te vervangen door een electronische knopcilinder welke te openen is door een tag. Hierdoor hoef je kinderen geen sleutel mee te geven maar enkel de tag, mocht deze op de een of andere manier verloren gaan kunt u deze op een eenvoudige manier uitprogrammeren zodat iemand met slechte bedoelingen de deur niet kan openen. Daarna kunt u eenvoudig een andere tag toegang geven. Groot voordeel is dat u niet meteen alle cilinders en sleutel moet vervangen omdat die ene sleutel kwijt is...

Bediening van deuren is bijvoorbeeld ook te realiseren via een vingerafdruklezer.

Bij bedrijven kan men eenvoudig bepaalde zones creëren waartoe een medewerker toegang krijgt, ook binnen bepaalde werkuren. Via een computerprogramma is uit te lezen waar en wanneer een medewerker is binnen geweest.

Uiteraard zijn alle situaties verschillend en zoeken we graag mee naar een oplossing op maat.

Intercomsystemen:

Een intercom is meestal het eerste waarop een bezoeker zich aanmeld. Deze worden meestal voorzien bij een poort maar kunnen zeker ook toegepast worden bij voor- en achterdeuren. Als men aanbelt krijgt men binnen een oproep en heeft men meteen in beeld wie er aangebeld heeft, eventueel uitbreidbaar met een extra camera vanuit een andere hoek. Dit geeft een veilig gevoel voor uzelf of wanneer er kinderen alleen thuis zodat men niet voor onbekenden open doet.

De mogelijkheid bestaat ook om de oproep met beeld op een smartphone te laten uitkomen.

Glasvezel
bottom of page